Macrou la cuptor

de getix in Peste, 25 Mar 2014 | 9798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga macrou
  • 2 cepe
  • 1 conserva rosii cuburi
  • sare
  • rozmarin
  • piper
  • lemongrass
  • patrunjel
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor:

Pestele se taie pe burta, se curata,  se decapiteaza, apoi se spala.

Se usuca  cu prosop de hartie, se unge cu ulei apoi se condimenteaza.

Ceapa se taie julien.

Se umple apoi fiecare bucata de peste cu ceapa si rosii.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt, se acopera cu folie de aluminiu si se introduce  la cuptor pentru 15-20 min.  

Se serveste cu patrunjel tocat si mamaliguta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

getix 1

25.03.2014, 20:14

Motan,Alina, Tabita,Deyutzky, Bya, Luana, Simonacallas, Simona,Laura, Rocsi, va multumesc si va

MIUTA 1

26.03.2014, 12:49

reisnaor_2006 1

17.10.2014, 09:59

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Macrou aromat cu garnitura de orez